DESPRE NOI

Suntem Vavvor - O echipă tanară, dinamică și dornică de a contribui la creșterea nivelului de incredere in serviciile online.

MISIUNEA VAVVOR

este de a imbunătăți continuu serviciile oferite, cu ajutorul unei echipe de specialiști care cunosc particularitățile clienților, dinamica pieței online și cele mai recente informații din domeniul IT. 

VIZIUNEA VAVVOR

este de a fi un lider in sectorul IT, oferind servicii de incredere pentru clienții noștri cu un angajament față de bunăstarea comunităților noastre.

ISTORIA

Am facut proiecte mari si frumoase in trecut, Astazi facem proiecte mari si frumoase pentru viitor.

Managerul tău de proiect

La fiecare proiect atribuim un manager de proiect dedicat. Managerul dvs. de proiect este linia directă la un singur design, asigurându-vă întotdeauna că știi ce se întâmplă, ce urmează, și ceea ce avem nevoie de la tine.

Onestitate și Transparență

Noi păstrăm liniile de comunicare larg deschise și reciproce. Vei fi informat și împuternicit de la începutul proiectului,in faza de revizuire și dincolo. Noi credem că este cheia pentru o relație fericită, productivă și care va aduce cele mai bune rezultate.

Ne dorim sa crestem

Cu o listă de talente si cu o lista de obiective de atins lucram in mai multe puncte de lucru din tara. Membrii echipei Vavvor sunt activi în comunitatea de creație, interesați de ceea ce urmeaza si dornici sa devina mai buni.

Identitatea Vizuală

o realizăm printr-un set de instrumente care urmăresc aceleași orientări, direcții, stabilite pentru a crea o imagine unitară pe toate materiale care intră în contact cu mediul intern și extern al unei intreprinderii.

Acest lucru se realizează de regulă prin fonturi, palete de culori, măsurători și scheme similare.

Identitatea vizuală este construită din toate elementele vizuale care reprezintă afacerea