Google Premium

Google Search, Google Maps si Google+

 

 

Geolocalizare pentru afacerea ta!

 

 

 

Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie cunoscuta si sa fie gasita cu usurinta in Cautarea Google, Google Maps si Google+, de pe orice dispozitiv, apeleaza cu incredere la noi. Echipa Vavvor Solutions iti sta la dispozitie in orice moment.

 

Folositi Google Premium pentru a evidentia informatii corecte cu privire la compania dumneavoastra pe:

  •  Google Search
  • Google Maps
  • Google+

Exemplu concret: In moment in care clientii cauta pe Internet produse sau servicii din zona de desfasurare a activitatii dumneavoastra, serviciul Google Premium asigurat de noi va afiseaza numele companiei, prezentarea companiei, imagini ale produselor/serviciilor in prima pagina pe Google. 

Costuri: Serviciile se taxeaza o singura data si ramane activ pe o perioada nedeterminata.

Atunci cand sunteti vizibil pe Google, este mai usor pentru clientii sa gaseasca informatii despre activitatea pe care o desfasurati, datele de contact, programul de lucru. Oriunde s-ar afla clientii va vor gasi intotdeauna pe calculator, telefonul mobil sau tableta informatii despre afacerea dumneavoastra. Ba mai mult, va pot apela cu un singur click de pe telefonul mobil.

 

Prin intermediul acestui serviciu beneficiati si de localizarea companiei pe Google Maps astfel incat clientii vor gasi foarte rapid informatii despre afacerea dumneavoastra si vor ajunge foarte usor la sediu. 

 

Informatiile de pe Google pot fi actualizate foarte usor, oferind astfel clientilor informatii reale.